PERSONVERN

1. Omfang
Siden Future Prime utøver sin virksomhet i e-posten tillatelse markedsføring området og som er klar over usikkerhet og mistillit at internett genererer sine brukere, er det viktig og nødvendig å gi et tilbud til våre brukere med en trygg og fortrolig mulig samtidig ivareta personvernet til kommunikasjon og personlige data til sine brukere. I denne forstand, presenterer vi i de følgende avsnittene våre retningslinjer for personvern. Denne personvernerklæringen beskriver de måter å samle og bruk av personopplysninger og sikkerhet beskytter blir vedtatt i sin behandling. Og som de valgene uttrykt av innehaverne blir respektert.

2. Datainnsamling
Future Prime samler inn personopplysninger som navn, adresser , e-post , telefonnummer, IP -adresse og demografiske data om livsstil , gjennom elektroniske skjemaer , spørreskjemaer , kampanjer av produkter og tjenester , hobbyer , eller gjennom forretningspartnere Future Prime , enten på selskapets nettsider , eller gjennom kommersielt tilgjengelige databaser . For formål som er angitt nedenfor , kan personopplysningene lagres enten i sin uidentifiserbar skjema enten i samlet form . Videre, for å effektivt utføre ulike effekt kommersielle transaksjoner , kan Future Prime samle personlige data , enten fra enkeltpersoner eller fra kunder eller potensielle kunder gjennom spørreskjemaer , forespørsler om informasjon , eller når du leier , erverve justere eller registrere visse produkter og tjenester . Inkludert gratis demoer , spesialtilbud eller deltakelse i konkurranser eller hobbyer . De innsamlede data er tilstrekkelig, relevant og ikke overdreven i forhold til omfang og formål spesifisert , eksplisitte og legitime tjenester av Future Prime .

3. Sponsorer av hobbyer
De Future Prime hobbyer utfører kontinuerlig datainnsamling til sine baser av tillatelse markedsføring. Noen av disse hobbyene er sponset av selskaper til hvem brukerdata overføres. Denne prosessen er svært transparent og synlig. Du alltid gi sin uttrykkelige individuelt samtykke til å dele sine data med hver sponsor, gjennom en egen side for dette formålet og ha kunnskap om hver sponsor retningslinjer for personvern. Kan i grunn løpet av registreringsprosessen velge sponsorer som aksepterer å dele eller ikke dele sine data.

4. Hvordan dataene vil bli brukt?
Informasjonen som gis kan brukes av Future Prime, samt forretningspartnere og kunder, til å sende deg informasjon om sine produkter og tjenester, tilpasse kommunikasjonen til dine behov og interesser. I tillegg til disse formålene, kan dine personlige data kan brukes til: • Utvikling og testing av produkter
• Gjennomføre undersøkelser og markedsanalyser
• Markedsføring av produkter og tjenester
• Innlevering av reklame

5. Ettigheter for tilgang, retting, sletting og opposisjonen
Brukere kan utøve sine rettigheter for tilgang, retting, sletting og opposisjonen i forhold til dine personlige data. Utøvelsen av slike rettigheter skal holdes på noen måte at brukeren anser som relevant:
a) Gjennom koblinger av tjenesten kansellering stede i all kommunikasjon som sendes via e-post;
b) Ved e-post: info@worldpresstitles.com med faget remove
c) Ved post: Future Prime, Av. Maristas, lote 4, 2775-389 Parede, Portugal
d) Per telefon: + 351 21 4533 935

6. Samsvar med lov
Den Future Prime oppfyller loven 67/98 av 26. oktober tilgjengelig på siden CNDP (National Commission for Data Protection, som ligger på Rua de S. Bento, No 148, 3, 1200-821 Lisboa) - www.cnpd.pt - og dens forskrift.

7. Cookies
I alle nettsteder Future Prime, brukes informasjonskapsler, som forbedrer starten av økten brukes. En cookie er en liten fil som installerer seg på maskinen din når du besøker et nettsted. Hvis gjen besøke dette nettstedet, erkjenner cookien som du har bodd i dette nettstedet. Videre, i alle områder hobbyer Future Prime, er samlet inn IP bruker / deltaker for å kunne oppdage mulige misligheter eller illegitim atferd.

8. Sikkerhet og lagring av data
Den Future Prime investerer tungt for å opprettholde sikkerheten på deres nettsider og systemer, og for å hindre tilgang til dine personlige data av en person som ikke er autorisert til å gjøre det. Likevel, er Internett ikke et medium for kommunikasjon 100% sikker og derfor Future Prime ikke kan garantere sikkerheten for informasjon du sender til oss via nettet Future Prime er ikke ansvarlig for tap eller skade deg eller andre parter som følge av tap av konfidensialitet av slik informasjon.

9. Andre nettsteder og ansvarsgrenser for Future Prime
Future Prime nettsider kan inneholde lenker til andre nettsteder som er utenfor kontroll av Future Prime og er ikke omfattet av disse retningslinjene for personvern . I tilfelle brukeren tilgang til andre nettsteder som bruker denne linken , må du være oppmerksom på at disse nettstedene kan muligens be og samle personopplysninger i samsvar med deres retningslinjer for personvern, som kan avvike fra våre. Det er også viktig å merke seg at stats Futur nettsteder kan tidvis gi linker til andre nettsteder som er opprettet og forvaltet av andre organisasjoner . Siden disse områdene er ikke vår eiendom , kan vi ikke garantere for kvaliteten , egnethet eller drift av denne, og vårt forhold til nevnte områder innebærer ikke en anbefaling eller produkter og tjenester som selges eller annonsert , eller noen informasjon finnes på nettstedene spørsmål . Vi anbefaler sterkt at du har en masse oppmerksomhet og også oppmerksom på at ikke under noen omstendigheter vil Future Prime være ansvarlig , direkte eller indirekte , for noen skade eller tap som skyldes eller påstås å være forårsaket til brukeren eller familien når det gjelder bruk av innhold , varer eller tjenester som er tilgjengelige i noen av disse nettstedene.

10. Overføring av eiendeler
I den ordinære virksomheten av Future Prime, kan endringer i den sosiale og kontrollerende eierandeler Future Prime av dets datterselskaper, tilknyttede selskaper eller datterselskaper, eller muligens i konsernets forretningsområder skjer i bedrifter. I noen av disse situasjonene personopplysninger kan vurderes omsettelige eiendeler, forutsatt at kravene og fullmakter lovpålagt for overføring blir respektert. Det samme vil skje hvis Future Prime eller deler eller sektor eller de selskapene som inngår i konsernet, eller dets tilknyttede selskaper, datterselskaper eller tilknyttede selskaper å kjøpe, situasjoner der personopplysninger vil være en del av eiendelene som skal overføres dersom de er oppfylt de krav og tillatelser lovlig nødvendige for sin overføring.

11. Anti-spam politikk
Den Future Prime er seriøst opptatt av spamming. For å bevise vår dedikasjon til et miljø uten Internett spam, installert en politikk og prosedyrer som sikrer integriteten av våre systemer og meldinger. Så hvis noen vår abonnent eller deltaker i en hobby til å engasjere seg i en handling av spamming, vi umiddelbart og uten varsel avslutte kontoen din eller deltakelse, på grunn av vår anti-spam politikk. Den Future Prime og dets tilknyttede selskaper, alltid har gjort og fortsetter å gjøre alt vi trengte innenfor våre retningslinjer og prosedyrer for å opprettholde status av en ren spam organisasjon, innenfor internett samfunnet. Vi tror virkelig at organisasjoner som vår, inkludert ASP, ISP-er og ESP-tallet, har et ansvar for å sikre at dine kunder og brukere engasjere og bruke e-post praksis ansvarlige og respektabel.

Hva er spamming?
Spamming er ikke bare å sende en e-post til noen ukjente , men kan også gjøres ved å plassere meldinger i nyhetsgrupper , forumer, rubrikkannonser eller nettprat . Unntatt er tilfeller der det vises invitasjonen til tjenesten / hobby i signeringen av kommentarer og / eller annonser.

Anti - Spam Policy Future Prime
Selv om en betydelig del av aktiviteten til Future Prime organiserer hobbyer og påfølgende oppfordrer deltakerne til å spre den samme blant venner og bekjente , og totalt utvetydig mot enhver form for direkte eller indirekte anvendelser av spamming. Derfor anbefaler vi våre medlemmer og deltakere bare sende e-post til folk som kjenner og aldri folk uvitende . Av denne grunn , vil medlemmet som utfører spam umiddelbart diskvalifisert i våre hobbyer og vil til slutt nødt til å svare i retten hvis deres handlinger så garanterer.

Hva gjør du hvis du tror du har å gjøre med et tilfelle av spam , som direkte eller indirekte involverer våre sider ? Hvis du føler at en deltaker eller medlem av våre sider , sendt deg spam eller har spørsmål om våre spam policy, vennligst kontakt vår avdeling Spam Misbruk i følgende e - postadresse: abuse@worldpresstitles.com viser oss alle den informasjonen du kan. Deretter umiddelbart iverksette nødvendige tiltak , en av umiddelbar utvisning av et medlem av vår tjeneste som et minimum.

12. Endringer av personvern
Den Future Prime forbeholder seg retten til enhver tid å oppdatere eller revidere Personvern angitt i denne avtalen for å tilpasse seg eventuelle lovendringer og andre begrensninger.

13. Avtalen til denne personvernpolitikken
Det er forutsatt at brukeren godtar vilkårene i denne personvernpolitikken til å skrive inn data i noen av eiendom Future Prime nettsteder. Fylling av skjemaene antatt samtykke av brukeren av automatiserte bearbeiding og bruk av data i henhold til retningslinjene for personvern som er beskrevet her.
Få deksler av
Aviser i e-posten.
Gratis tjeneste